januar 2020

202028jan08:0028jul23:59HUSEJIN HADZIC – DOKTOR ZA DUSUHUSEJIN HADZIC - Doktor za dusu Organizator: HUSEJIN HADZIC - Doktor za dusu

Još

Detalji

Preko dvije decenije, molitvama iz časnog Kur’ana, zapisima i hamajlijama Husein Hadžić pomaže ljudima da dosegnu sreću, pogotovo onim koji su bez nje ostali zbog nečijih zlobnih čarolija.

Husein sa ponosom ističe da iza sebe ima preko 10.000 uspješno riješenih slučajeva i podvlači da nije ni mag, ni gatar nego stručnjak za dušu, koji je spoznao tajne arapsko-muslimanske magije zasnovane na učenjima iz Kurana.Husein kaže da jedan od najvećih uspjeha je to što je pomoću zapisa i hamajlija pomogao mnogim parovima da postanu roditelji.

Husein je u narodu poznat po tome što veoma uspješno skida napravljenu magiju. Strah, očaj, depresija, kao i zabrinutost za egzistenciju i budućnost, plodno su tlo za magijske čarolije ili sihire. Sve dok su ljudi pod njihovim djelovanjem, ne postoji nikakva šansa za nafaku. “Otvaranjem zvijezde” se, na neki način “otvaraju” duša I aura, koje je moguće očistiti od sihira I napraviti zaštitu.

Termin

Januar 28 (Utorak) 08:00 - Jul 28 (Utorak) 23:59

Lokacija

HUSEJIN HADZIC - Doktor za dusu

Arnethgasse 37, 1160 Wien

Zatvori
X
X